• Visma.net

    Certificeret Visma Partner

  • tellus-it_visma-net-i-planlaegningen

+

Om Tellus


Tellus IT er et rådgivningsfirma med speciale i virksomhedssystemet Visma. 

Siden etablering i 2003 har vi implementeret og supporteret Visma Business (on-premise; program installeret på egen eller partner hostet server) og en bred vifte af tilføjelsesprogrammer og integrationer, som fortsat anvendes i vid udstrækning af vore mangeårige kunder i forskellige brancher.

Med lancering af Visma.net (true cloud; løsning som tilgås og opereres via en internet browser) på det danske marked i 2020 er vores portefølje udvidet, så vi ikke mindst kan supportere de generelle stigende krav fra markedet om mobilitet, tilgængelighed og platformsuafhængighed. Vi er meget begejstrede for Visma.net og de øgede muligheder for blandt andet automatisering af en lang række rutiner, som vi nu kan introducere hos vore kunder.

Tellus IT tror på Visma.net som fremtidens ERP system. Det er vores mission, at vore kunder skal generere maksimal værdi gennem udnyttelse af de mange muligheder, som ligger i Visma.net.

Selskabet tegnes af Anders Wedell-Neergaard og drives i netværkssetup med samarbejdspartnere repræsenterende forskellige ekspertiseområder.

Kontakt

Vi har til huse på Østerbro hos Symbion, som er et IT inkubatormiljø med mange start-up virksomheder. Her er nogle af landets dygtigste iværksættere samlet, hvilket skaber optimale betingelser for vidensudveksling og for at gøre brug af hinandens kompetencer.

tellus-it_symbion

tellus-it_logo

Tellus IT ApS
Fruebjergvej 3
2100 København Ø

info@tellus-it.dk

T: 70 23 30 09
M: 40 16 50 09

tellus-it_linkedin

Tellus IT ApS
Fruebjergvej 3
2100 København Ø

info@tellus-it.dk
T: 70 23 30 09 | M: 40 16 50 09