inn-sld-new1
Partner2019-05-09T16:18:35+00:00

Partnere

Enhver implementering er afhængig af samspil mellem systemer, processer og kompetencer. Med konstante fremskridt i den teknologiske udvikling er evnen til samarbejde på tværs af disse kompetencer essentiel. For at sikre vores kunder den bedste løsning – så de kan skabe den afgørende forskel for deres kunder, vælger vi at samarbejde med markedets bedste specialister. Vælger du at indlede et professionelt samarbejde med Visma, kan du dermed være tryg ved, at alle virksomhedens processer gennemtænkes og håndteres af eksperter.

Herunder er nogle af vores væsentligste samarbejdspartnere:

  • bullet icon Acinta: Har du ønsker om avanceret Business Intelligence med masser af ”Dashboards”, grafer, diagrammer og overblik. Så er Acinta et godt tilvalg
  • bullet icon Signflow: Er digitalisering og arbejdslflow et centralt behov, er Signflow fra Logiva, et fantastisk alternativ. Tellus IT har markedets stærkeste integration mellem Signflow og Visma Business
  • bullet icon RoBEX Gannt: Har du et behov for detail planlægning. Visma Business har markedets stærkeste integration til Robex Gannt
  • bullet icon SPROOM: Saml al fakturering i samme portal. Styrk dine relationer gennem digital fakturering.
  • bullet icon Symbion: Tellus IT har til huse i iværksætter- og inkubationsmiljøet Symbion:

Ønsker du at indlede et professionelt samarbejde, hvor du kan drage fordel af den værdiskabende integration mellem Visma Business og ovenstående partnere? Ring til os på 70 23 30 09 – så har du allerede taget det første, vigtige skridt i den rigtige retning.

01
Sømløse flows med Visma Business
Visma Business sikrer digitaliseringen af din virksomhed.

Med Visma Document Center sikrer du at papirvældet bliver afskaffet i din virksomhed. Via såkaldt OCR scanning af alle indgående fakturaer samt digital godkendelse af dine indgående fakturaer sikrer du strømlining af dine arbejdsprocesser.
Digitalisering er vejen til optimerede flows, højere brugerglæde samt optimeret kundeservice.

02
Gør din virksomhed fri
Drømmer du om udvikling af din virksomhed. Nye forretningsområder. Introduktion på nye markeder. Innovation af nye produkter.

Visma Business udgør den perfekte ramme for dine ambitioner.

Visma Business har fleksibiliteten, strukturen og integrerbarheden til at bringe din virksomhed ind i en ny fremtid.

03
Visma Business Projekt
Er din virksomhed baseret på projekter, er Visma Business det perfekte valg.

Via Visma Business’ projektmodul sikrer du rettidigt overblik, enkelt og intuitivt arbejdsflow og styr på cashflow.

Visma Business sikrer digitaliseringen af arbejdsprocesserne i din projektbaserede virksomhed, og eliminerer manuelle procedurer én gang for alle.