inn-sld-new1
Projekt2019-05-09T16:18:35+00:00

Projektbaseret virksomhed

Visma systematiserer projektopfølgning

For den projektbaserede virksomhed er tidskritisk opfølgning på det enkelte projekt helt afgørende. Det betyder, at ERP systemet skal være optimalt kalibreret til styring af projekter. Detaljeret og rettidig opfølgning er af ultimativ vigtighed for den projektbaserede virksomhed.

Hvor andre ERP systemer er tilpasset til projektstyring er Visma Business født med projektstyring. Visma Business er med andre ord det perfekte system til den projektbaserede virksomhed. Via Visma Business’ 12 valgfri ansvarsenheder sikrer vi, at den projektbaserede virksomhed understøttes optimalt. Tellus IT sikrer implementeringen på alle niveauer. Nøgletal, vareforbrug samt klart overblik over projektstatus er en selvfølge.

Visma Business’ tidsregistreringsmodul, fungerer naturligt og sømløst mod Visma Business’ projektstyring. Vi håndterer endvidere web-baseret tidsregistrering.

Tellus IT har en række specialudviklede moduler i forbindelse med projektstyring:

  • bullet iconWebbaseret tidsregistreringsmodul
  • bullet iconBeregning af igangværende arbejder
  • bullet iconDiverse nøgletals modeller
  • bullet iconWeb baseret service system
  • bullet iconDiverse overbliksbilleder i Visma Business
  • bullet iconDiverse overbliksbilleder i Visma Reporting

Tellus IT har stor erfaring i samarbejde med projektbaserede virksomheder, hvorfor vi kan tilbyde hurtig og effektiv implementering.
Visma Reporting spiller naturligvis en central rolle i præsentation af tidskritiske nøgletal.

Kontakt Tellus IT

Arbejder du i en projektbaseret virksomhed, eller er du ansvarlig for at sikre implementering af større projekter, så kontakt Tellus IT. Vi kommer gerne ud til jer og demonstrerer de fordele du kan opnå med en løsning fra Visma. Ring til os på 70 23 30 09, så har du allerede taget første skridt i en mere rentabel projektstyring. Du kan også skrive en besked via kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

01
Sømløse flows med Visma Business
Visma Business sikrer digitaliseringen af din virksomhed.

Med Visma Document Center sikrer du at papirvældet bliver afskaffet i din virksomhed. Via såkaldt OCR scanning af alle indgående fakturaer samt digital godkendelse af dine indgående fakturaer sikrer du strømlining af dine arbejdsprocesser.
Digitalisering er vejen til optimerede flows, højere brugerglæde samt optimeret kundeservice.

02
Gør din virksomhed fri
Drømmer du om udvikling af din virksomhed. Nye forretningsområder. Introduktion på nye markeder. Innovation af nye produkter.

Visma Business udgør den perfekte ramme for dine ambitioner.

Visma Business har fleksibiliteten, strukturen og integrerbarheden til at bringe din virksomhed ind i en ny fremtid.

03
Visma Business Projekt
Er din virksomhed baseret på projekter, er Visma Business det perfekte valg.

Via Visma Business’ projektmodul sikrer du rettidigt overblik, enkelt og intuitivt arbejdsflow og styr på cashflow.

Visma Business sikrer digitaliseringen af arbejdsprocesserne i din projektbaserede virksomhed, og eliminerer manuelle procedurer én gang for alle.