inn-sld-new1
Visma Document Center2019-05-09T16:18:36+00:00

Visma Document Center

Digitalisér din virksomhed med Visma Document Center!

Hurtigere og mere effektiv dokumenthåndtering skaber rationaliseringsgevinster

Nu er det slut med kaos og papir, der flyder rundt på kontorene. Visma Document Center udvider virksomhedens forretningsløsning med et moderne værktøj til sikker elektronisk dokumenthåndtering. Bilagene trækkes med drag & drop ind i Visma Document Center – og bliver hér OCR scannet. Fakturaens væsentligste informationer om leverandør, beløb med videre, læses direkte fra fakturaen. Med få klik, er fakturaen således klar til at blive sendt i digitalt flow via flow-grupper rundt i virksomheden. Efter godkendelse, lander fakturaen tilbage hos den regnskabsansvarlige, som i én arbejdsgang bogfører fakturaen.

Det er hurtigt, og det er effektivt. Du får simpelthen frigivet ressourcer, som du kan anvende til andre opgaver i virksomheden. Som ejer af virksomheden betyder det, at investeringen er tjent hjem på kort tid.

Hvordan foregår godkendelsen af bilag?

Vi tilknytter Visma Approval Center til din dokumenthåndtering. Og herigennem kan du godkende alle fakturaer på nettet. Du kan godkende fra din laptop, din iPad eller din telefon når det bedst passer ind i din dagligdag. Nemmere bliver det ikke!

Skal vi tage en snak om jeres behov?
Kontakt os på 70 23 30 09. Vi kan så aftale et tidspunkt, hvor vi besøger din virksomhed, og præsenterer den digitale dokumenthåndtering. Du er naturligvis også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

01
Sømløse flows med Visma Business
Visma Business sikrer digitaliseringen af din virksomhed.

Med Visma Document Center sikrer du at papirvældet bliver afskaffet i din virksomhed. Via såkaldt OCR scanning af alle indgående fakturaer samt digital godkendelse af dine indgående fakturaer sikrer du strømlining af dine arbejdsprocesser.
Digitalisering er vejen til optimerede flows, højere brugerglæde samt optimeret kundeservice.

02
Gør din virksomhed fri
Drømmer du om udvikling af din virksomhed. Nye forretningsområder. Introduktion på nye markeder. Innovation af nye produkter.

Visma Business udgør den perfekte ramme for dine ambitioner.

Visma Business har fleksibiliteten, strukturen og integrerbarheden til at bringe din virksomhed ind i en ny fremtid.

03
Visma Business Projekt
Er din virksomhed baseret på projekter, er Visma Business det perfekte valg.

Via Visma Business’ projektmodul sikrer du rettidigt overblik, enkelt og intuitivt arbejdsflow og styr på cashflow.

Visma Business sikrer digitaliseringen af arbejdsprocesserne i din projektbaserede virksomhed, og eliminerer manuelle procedurer én gang for alle.