• Visma.net
    AutoInvoice

    Ind- & udgående fakturaer

  • tellus-it_visma-net-i-planlaegningen

+

VISMA AUTO INVOICE KAN GIVE DIG STORE TIDSBESPARELSER


Med Visma Auto Invoice kan du opnå store tidsbesparelser på dit regnskabsarbejde. Du får en indbygget faktureringsmaskine i din Visma.net ERP, som kan håndtere alle dine indgående såvel som udgående fakturaer, uanset hvilket format de er i. Programmet undersøger selv muligheden for at sende fakturaer som PDF via e-mail eller elektroniske fakturaer.

Hvis der ikke er nogen filformater, der kan matches med en virksomhed, bliver fakturaen printet ud, så den kan sendes med posten. Når du modtager en faktura fra en leverandør, indlæser Visma Auto Invoice selv både de fysiske og elektroniske dokumenter via en særlig scanningsteknologi.

Fordelene ved Visma Auto Invoice

Der er en række forskellige fordele ved at anvende Visma Auto Invoice, og det gælder, både når du sender, og når du modtager en eFaktura.

Som modtager af en eFaktura får du følgende fordele:

• Du slipper for manuelt at skulle scanne fakturaer på papir
• Du får altid en korrekt og helt automatisk bogføring af dine fakturaer
• Vigtige oplysninger som for eksempel beløb, forfaldsdato, fakturanummer og leverandør vil altid være korrekte.

Som afsender af en eFaktura vil du få følgende fordele:

• Du kan spare både tid og penge på print og forsendelse af fakturaen
• Du får automatisk en kvittering, når fakturaen er blevet modtaget
• Alle elektroniske fakturaer bliver sendt direkte til modtagerens bank eller finansielle system, og de er herefter klar til at blive betalt.

Sådan fungerer systemet

Visma Auto Invoice fungerer således, at du opretter en faktura i dit ERP-system, som du normalt ville gøre det, og herefter sendes den via Visma Auto Invoice. Systemet kontrollerer selv, om det anførte CVR-nummer på fakturaen kan modtage en elektronisk faktura.

Hvis modtageren ikke kan modtage en elektronisk faktura, vil systemet lede efter en e-mailadresse, som en PDF-version af fakturaen kan sendes til. Er der ingen e-mailadresse tilgængelig, vil fakturaen i stedet blive printet ud, så den kan sendes med almindelig post.

Tellus IT ApS
Fruebjergvej 3
2100 København Ø

info@tellus-it.dk
T: 70 23 30 09 | M: 40 16 50 09