inn-sld-new1
Visma ordreproduktion2019-05-09T16:18:36+00:00

Visma ordreproduktion

Anvender I Visma i jeres ordreproduktion?

Drømmer du også om at have det fulde overblik over produktionen? Vil det ikke være genialt, hvis du ved at klikke på et par enkelte knapper, kan vurdere om lageret er ved at være tomt for en bestemt enhed?

Præcise leveringstider og lagerstyring er altafgørende for den ordreproducerende virksomheds konkurrenceevne. De virksomheder som anvender Visma Business, behøver bare ikke bruge så meget tid som andre, på at skabe sig det nødvendige overblik. Visma Business består af en række moduler, der giver total styring af bestillinger og lageret i din virksomhed. Med få klik har du det nødvendige overblik, og kan melde leveringstider ud, der holder. Resultatet er fuldkommen gennemsigtighed i ordresituationen og trygge kunder, der vælger jer frem for andre.

Ordreproduktion med Visma Business placerer dig for bordenden med et fuldstændigt overblik over indkomne ordrer, lagerstatus og leveringstider i din produktionsvirksomhed.

Brugervenligheden er i højsædet

For at sikre en effektiv ordrehåndtering, skal medarbejderne intuitivt kunne forstå og anvende produktionsmodulet. Det hjælper ikke at implementere et system, der kræver en ingeniøruddannelse for at aflæse budskaberne. Det vil ikke give noget commitment i produktionen, og den manglende ansvarsfølelse for modulet kan aflæses på bundlinjen.

Vores skræddersyede løsning med Visma Business er derimod intuitiv indlysende for involverede medarbejdere. Med Visma Business vil produktionen netop opnå glæden ved at have overblik over lager, reservationer og færdigmeldinger i samme skærmbillede. Fejlmuulighederne reduceres gennem et intuitivt og understøttet ordreflow.

Tidsregistrering – nøglen til lønsomhed.
Tidsregistrering er legende let med Visma Business. Du får konstant overblik over tidsforbruget – og dermed dine lønomkostninger og kostpriser.

Læs mere på produktbladet, som du kan downloade her.

Skal vi også hjælpe dig?
Tellus IT kan også hjælpe med at styrke din ordreproducerende virksomhed. Ring til en af vores specialister på 70 23 30 09, eller send os en besked via kontaktformularen.

01
Sømløse flows med Visma Business
Visma Business sikrer digitaliseringen af din virksomhed.

Med Visma Document Center sikrer du at papirvældet bliver afskaffet i din virksomhed. Via såkaldt OCR scanning af alle indgående fakturaer samt digital godkendelse af dine indgående fakturaer sikrer du strømlining af dine arbejdsprocesser.
Digitalisering er vejen til optimerede flows, højere brugerglæde samt optimeret kundeservice.

02
Gør din virksomhed fri
Drømmer du om udvikling af din virksomhed. Nye forretningsområder. Introduktion på nye markeder. Innovation af nye produkter.

Visma Business udgør den perfekte ramme for dine ambitioner.

Visma Business har fleksibiliteten, strukturen og integrerbarheden til at bringe din virksomhed ind i en ny fremtid.

03
Visma Business Projekt
Er din virksomhed baseret på projekter, er Visma Business det perfekte valg.

Via Visma Business’ projektmodul sikrer du rettidigt overblik, enkelt og intuitivt arbejdsflow og styr på cashflow.

Visma Business sikrer digitaliseringen af arbejdsprocesserne i din projektbaserede virksomhed, og eliminerer manuelle procedurer én gang for alle.