inn-sld-new1
Visma Reporting2019-05-09T16:18:36+00:00

Visma Reporting

Få de rapporter du har brug for – når som helst – hvor som helst

Alle virksomheder har data, men de færreste har strukturen til at præsentere disse forståeligt for medarbejderne. Endvidere halter det ofte med at få leveret data rettidigt, så organisationen kan nå at handle på dem uden at miste indtjening. Visma Business er markedets mest ”intelligente” ERP system. Via Visma Business’ rapporterings- og analysemodul får du fuldt og rettidigt overblik over dine markeder, produkter og finansielle nøgletal. Med Visma Business sikrer du dit beslutningsgrundlag i et stadigt mere omskifteligt marked.

Visma Reporting er et intuitivt webbaseret værktøj, der fuldt understøtter rapportbehovet i din organisation. Visma Reporting og analyse gør det muligt at arbejde på nye måder. Med vores integrerede løsning til rapportering og analyse bliver adgangen til tal og information så enkel, som muligt. Baseret på adgangsrettigheder får organisationens afdelinger direkte adgang til relevante rapporter og nøgletal.

I forbindelse med implementering af Visma Business skræddersyer vi indhold og krav til rapportering og analyse. Et vigtigt succeskriterier er at gøre adgangen til tal og information så enkel, som muligt. Jeres medarbejdere skal med en enkelt times undervisning kunne anvende rapporterne, samt korrigere herefter med henblik på at forbedre virksomhedens væsentligste nøgletal.

Ikke nok med det. Med Visma analyse får den avancerede bruger adgang til selv at konfigurere rapporter, som netop passer hendes informationsbehov.

Hele virksomheden drager nytte af Visma Reporting

Visma Reporting leveres med 50+ konfigurerbare rapporter. Vi guider dig, så du får styr på dit beslutningsgrundlag. Visma reporting er rollebaseret og arbejder målrettet mod alle i virksomheden. Såvel salg, økonomi, ledelse og logistik har glæde af rapporterne – skræddersyet til deres områder.
Visma Reporting giver adgang til både faste rapporter og konfigurerbare rapporter. Selve adgangen til rapportgenerering styres gennem Visma Business, hvilket sikrer rollebaseret tildeling.

Styr på data = styr på information = styr på beslutningsgrundlaget = styr på din virksomhed

Kontakt Tellus IT
Ønsker du også at anvende et intuitivt webbaseret værktøj i jeres virksomhed? Kontakt os i dag på 70 23 30 09. Vi begynder med en indledende snak om jeres udfordringer. Vurderer vi, at vi kan gøre en forskel i jeres organisation, sætter vi et møde i kalenderen med det samme. Foretrækker du at skrive kan du sende besked via kontaktformularen. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

01
Sømløse flows med Visma Business
Visma Business sikrer digitaliseringen af din virksomhed.

Med Visma Document Center sikrer du at papirvældet bliver afskaffet i din virksomhed. Via såkaldt OCR scanning af alle indgående fakturaer samt digital godkendelse af dine indgående fakturaer sikrer du strømlining af dine arbejdsprocesser.
Digitalisering er vejen til optimerede flows, højere brugerglæde samt optimeret kundeservice.

02
Gør din virksomhed fri
Drømmer du om udvikling af din virksomhed. Nye forretningsområder. Introduktion på nye markeder. Innovation af nye produkter.

Visma Business udgør den perfekte ramme for dine ambitioner.

Visma Business har fleksibiliteten, strukturen og integrerbarheden til at bringe din virksomhed ind i en ny fremtid.

03
Visma Business Projekt
Er din virksomhed baseret på projekter, er Visma Business det perfekte valg.

Via Visma Business’ projektmodul sikrer du rettidigt overblik, enkelt og intuitivt arbejdsflow og styr på cashflow.

Visma Business sikrer digitaliseringen af arbejdsprocesserne i din projektbaserede virksomhed, og eliminerer manuelle procedurer én gang for alle.