Visma Business

Komplet virksomhedsstyring med Visma Business

Med Visma Business får du et skræddersyet virksomhedssystem, som sætter turbo på dine arbejdsprocesser

Visma Business er markedets stærkeste ERP system til den mindre og mellemstore virksomhed. Det er et komplet virksomhedssystem, som kan skræddersys efter dine specifikke krav, så det opfylder dine specifikke målsætninger. Det er en overskuelig applikation med en række stærke selvstændige moduler, der er fuldt integrerede med hinanden. Hovedmodulerne er regnskab, logistik/produktion, projektstyring og CRM.

Med investering i Visma Business investerer du i fremtiden for din virksomhed. Som komplet virksomhedssystem kan Visma Business blive fundamentet for dine ambitioner og hjælpe dig videre til nye markeder, øget vækst og øget indtjeningspotentiale.


Visma Business har en dokumenteret fleksibilitet, som sikrer, at du får et system, som fuldt understøtter processerne i din virksomhed. Væk med tunge og manuelle arbejdsprocesser og få power på flowet i din virksomhed. Du sikrer markante forbedringer på alle parametre. Blandt andet vil du opnå

  • Med Visma business kan du arbejde hurtigt og fleksibeltHurtigere og mere fleksibel levering
  • Med Visma business kan du overholde leveringstiderneOverholdelse af leveringstider
  • Med Visma business får du fleksibilitetFleksibilitet i logistikken
  • Med Visma business får du automatisk lagerstyringDynamisk lagerstyring – øget lageromsætning
  • Visma business sikrer flow, frihed og overblikFlow, frihed og overblik i ordrestyringen
  • Visma business er uundværligt for mange produktionsvirksomhederNu og hér overblik over økonomiske nøgletal

Visma Business har en unik brugervenlighed, som sikrer, at medarbejderen oplever lethed og nye muligheder i sin hverdag. Det gælder medarbejdere på alle niveauer – og alle funktionsområder. Brugeroplevelse og bruger-glæde er en afgørende nøgle til succes for din virksomhed.

Interface er åbent, hvilket giver mulighed for integration med andre produkter. Herunder Visma’s egne produkter såsom Visma Reporting eller Visma Document Center. Men det kan også være integration til øvrige produkter efter dit valg. Endvidere har Visma Business markedets stærkeste sammenhæng med Microsoft Office pakken.

Visma Business leveret af Tellus IT giver jer en række fordele

Vores erfaring, uddannelse og professionelle tilgang til dig og din virksomhed, sikrer dig en standardiseret opsætning af Visma Business. Vi sikrer, at produktet er skræddersyet jeres branche og jeres behov, samt at fremadrettede tilpasninger kan foretages enkelt og uden ekstraomkostninger.
Du opnår markedets bedste overblik og hurtigste return on investment.

Hvorfor vente?

Kontakt Tellus IT allerede i dag på 7023 3009. Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed, hvor vi kan tage en nærmere snak om lige præcis jeres ønsker til en fleksibel virksomhedsstyring. I kan også sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Med Visma business kan du arbejde effektivt